Jeg møder mine klienter lige der hvor de er – og jeg er med dem hele vejen

Vi er alle forskellige og det er vores behov også. Derfor giver jeg hver klient individuelle anbefalinger, baseret på et grundigt fagligt forarbejde

Hvem er jeg

Fra jeg var ganske lille, har jeg haft en drøm om at finde et meningsfyldt erhverv, hvor jeg kunne bruge mit personlige engagement og interesse for mennesker til at gøre en forskel for andre

Det førte mig i første omgang til en uddannelse som afsætningsøkonom og mange år i marketing- og kommunikationsbranchen. Jeg arbejdede bl.a. med intern kommunikation, som også handler om at dele viden og skabe motivation, – der giver resultater. Et job jeg rigtig godt kunne lide. Men jeg syntes, der manglede noget. Efter en længere periode med stress, brystkræft og masser af eftertanke, uddannede jeg mig til ernæringsterapeut og fandt endelig min rette hylde.

I dag arbejder jeg som selvstændig ernæringsterapeut og bruger min professionelle viden og personlige erfaringer til at hjælpe mine klienter nå deres mål. 

Jeg arbejder fysisk i Luxembourg og Danmark, men vi kan mødes online over hele verden

Verden er lille og så længe nærværet og det personlige engagement er tilstede, er det mindre vigtigt, hvor på kloden du fysisk befinder dig. Det personlige møde kan sagtens være online. Det viser tilfredsheden og de flotte resultater mine klienter opnår helt tydeligt.

Jeg har selv mærket hvor stor betydning den rigtige kost, livstil og tankegang har for helbred og velbefindende

Og jeg kender til de udfordringer der opstår, når du ønsker at ændre dit liv til en ny kurs. Jeg lover ikke, at du kan spise dig rask og lykkelig – men jeg lover, at jeg kan hjælpe dig til en sund forandring.

En forandring, der gør din krop stærkere og mere modstandsdygtig overfor stress og sygdom.

Jeg ved det virker – for jeg har prøvet det selv.

RAB står for Registreret Alternativ Behandler og er en beskyttet titel, der kun må anvendes, hvis jeg som behandler lever op til lovgivningens krav om blandt andet videreuddannelse og god klinisk praksis. RAB-ordningen
blev til på baggrund af et samarbejde mellem Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen med det formål at styrke forbrugerens sikkerhed ved benyttelse af alternativ behandling.

Jeg er både RAB godkendt og medlem af Foreningen af Danske ernæringsterapeuter DET

Titlen ”ernæringsterapeut” er ikke beskyttet, men betegnelsen ”ernæringsterapeut DET” er et kvalitetsmærke,
der angiver, at jeg gennem medlemskab af foreningen DET – Danske Ernæringsterapeuter, lever op til bestemte krav om løbende videreuddannelse. Gennem konferencedeltagelse og faglig ajourføring er det derfor et krav, at jeg som ernæringsterapeut er opdateret på seneste nyt fra den internationale forskning i ernæring, biokemi og helhedsorienteret sygdomsbehandling. Uddannelsen til ernæringsterapeut er en 3-årig uddannelse. Derudover er et adgangskrav til uddannelsen en forud bestået eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Ernæringssterapi hjælper dig hele vejen rundt om en sundere livstil. Læs mere, find inspiration til sund og lækker mad eller kom i gang nu!

Scroll to Top