Kom igang med et kost- og livsstilsforløb

Hos mig får du ikke bare en kostplan

Vil du have en forandring der holder på lang sigt, skal der arbejdes med helheden. Derfor arbejder jeg med balancen mellem forskellige livstilsparametre. Ud fra disse udarbejder jeg en handlingsplan, tilpasset netop dig og dine behov.

På den måde sikrer jeg, at du sætter optimalt fra start og kommer i mål med en sundere livstil og en stærkere krop med øget velvære.

kostplan-balance-livstilsparametre-orange

Hvad kan jeg hjælpe dig med:

kostplan

Vælg den pakke, der passer dig bedst

Afhængig af din problemstilling og behov, kan du have brug for et kortere eller længere forløb. Både for at komme godt i mål, men også for at sikre, at de opnåede resultater og nye vaner, bliver forankret i din dagligdag.
Du bestemmer selv om vi skal mødes online, personligt, eller om det skal være en kombination af begge.

Grund pakke

3 måneders forløb
550 Euro
/4100 Dkk
IALT
 • Ubegrænset vejledning i perioden
 • Tilkøb af enkeltkonsultationer i forbindelse med startpakken:
  60 Euro/450 Dkk.
 • Vejledning foregår indenfor alm. kontortid og udenfor ferier, weekender og helligdage. Betaling foretages ved første konsultation og kan deles op i 2 rater.
Populær

udvidet pakke

6 måneders forløb
750 Euro
/5600 Dkk
Ialt
 • Ubegrænset vejledning i perioden
 • Tilkøb af enkeltkonsultationer i forbindelse med den udvidede pakke: 50 Euro/300 Dkk.
 • Vejledning foregår indenfor alm. kontortid og udenfor ferier, weekender og helligdage. Betaling foretages ved første konsultation og kan deles op i 3 rater.

Kickstart din sunde livsstil på 4 uger

4 ugers gruppe online forløb
199 Euro
/1499 Dkk
Pr. deltager
 • "Kickstart din sunde livvstil" er et 4 ugers gruppe online kursus for dig, der ønsker at få de grundlæggende redskaber til en sundere livsstil og som drømmer om at gå sommeren i møde med større velvære og mere energi. Kurset kan også være startskuddet for dig, der gerne vil tabe nogle kilo, men som mangler et sundt skub i den rigtige retning.
 • Næste hold starter i efteråret 2022

Sådan starter vi dit 3-6 mrd´s forløb

Vi mødes online eller fysisk.

Ved første konsultation gennemgår vi de livstilsfaktorer, der danner grundlaget for dit forløb og for den plan, jeg lægger for dig. Forinden har jeg bedt dig udfylde et spørgeskema og føre kostdagbog i 7 dage. Den første konsultation tager omkring 90 minutter.

Når vi mødes anden gang, får du udleveret planen for dit forløb, som vi gennemgår sammen. Så er du i gang.

Herefter aftaler vi løbende nye konsultationer i forhold til dine ønsker og behov for opfølgning. Du kan booke mig så meget du har behov for i perioden, indenfor normal kontortid. Derudover kan du kontakte mig per mail. Vi beslutter i fælleskab om vi skal mødes online, fysisk eller om det skal være en kombination af begge.

Gennem forløbet justerer vi løbende din plan, så du mærker fremskridt og kommer i mål med din indsats.

Kickstart din sunde livsstil

Kickstart din sunde livsstil” er et 4 ugers gruppe online forløb for dig, der ønsker at få de grundlæggende redskaber til en sundere livsstil og som drømmer om at gå sommeren i møde med større velvære og mere energi.

Kurset kan også være startskuddet for dig, der gerne vil tabe nogle kilo, men som mangler et sundt skub i den rigtige retning. 

I dette 4 ugers onlineforløb får du muligheden for at få lagt grundstenene til en sundere livsstil med en slankere og stærkere krop og kan samtidig sparre med andre deltagere i samme situation som dig.

Forløbet afsluttes med en 30 minutter individuel konsultation med mig, hvor vi evaluerer netop dit forløb, så du kan forsætte på egen hånd.

Hvad får du på 4 ugers kickstart:

 • 4 ugers onlineforløb hvor du bliver klædt på med viden og værktøjer til en sund og slank livsstil
 • 5 moduler med en ugentlig livesession med mig, hvor jeg gennemgår nye temaer og guider dig videre for hver uge. Din viden bygges stille og roligt op og du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs
 • Lukket facebookgruppe, hvor jeg dagligt besvarer spørgsmål og hvor du og dine meddeltagere har mulighed for at sparre med hinanden
 • Kostplan til hver uge som du kan tage med dig videre og bruge igen og igen
 • 30 minutters individuel evalueringssamtale med mig ved forløbets afslutning
 • Mulighed for at forsætte i et personligt forløb til specialpris

Kontakt mig og kom med på kurset

 

 

 

Scroll til toppen